Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bespravna gradnja

Danas bageri ruše na Krku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akcija uklanjanja bespravno sagrađenih objekata danas se nastavlja na otoku Krku.

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja nastavlja akciju uklanjanja bespravno izgrađenih objekata na području Primorsko-goranske županije. Nakon otoka Cresa na red su došle građevine na otoku Krku. Na terenu se uz građevinske inspektore nalaze i policijski službenici te ugovorni izvođač Ministarstva. U planu je uklanjanje tri objekta od kojih jedan trenutno uklanja sam vlasnik. Građevinska inspekcija pratit će tijek uklanjanja tog objekta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Autoput uz Dravu Romsko naselje sravnjeno sa zemljom dok su obitelji bile raseljene zbog poplave, policija pokrenula istragu Rušenje u uvali Vruja - 3 uvala Vruja Ruši se najpoznatija bespravna gradnja u Dalmaciji: "21 godinu je jedan od najljepših komadića Lijepe Naše okupiran"

>> Počelo je!

Iz Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja javljaju da će kontinuirano, do kraja tekuće godine uklanjati bespravno izgrađene objekte po cijeloj Hrvatskoj. Izuzetak će biti obalno područje u tijeku turističke sezone kada će se uglavnom uklanjati objekti u kontinentalnim područjima.

Podsjećamo, svi objekti  koji su izgrađeni nakon 21. 06 2011. , a nalaze se izvan građevinskog područja, kao i vlasnici oni koji su dobili rješenja o rušenju, a nisu pristupili ozakonjenju do 31.12.2012. godine biti sankcionirani.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene