Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Akcija uklanjanja bespravno sagrađenih objekata danas se nastavlja na otoku Krku.


Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja nastavlja akciju uklanjanja bespravno izgrađenih objekata na području Primorsko-goranske županije. Nakon otoka Cresa na red su došle građevine na otoku Krku. Na terenu se uz građevinske inspektore nalaze i policijski službenici te ugovorni izvođač Ministarstva. U planu je uklanjanje tri objekta od kojih jedan trenutno uklanja sam vlasnik. Građevinska inspekcija pratit će tijek uklanjanja tog objekta.

>> Počelo je!

Vezani članci Ružne kuće Njihove su kuće toliko ružne da su postale hit na internetu, provjerite zašto Općina Legrad Svjetski mediji pišu o hrvatskom gradiću koji prodaje kuće za - jednu kunu: Upiti stižu i iz Rusije, Kolumbije, Argentine...

Iz Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja javljaju da će kontinuirano, do kraja tekuće godine uklanjati bespravno izgrađene objekte po cijeloj Hrvatskoj. Izuzetak će biti obalno područje u tijeku turističke sezone kada će se uglavnom uklanjati objekti u kontinentalnim područjima.

Podsjećamo, svi objekti  koji su izgrađeni nakon 21. 06 2011. , a nalaze se izvan građevinskog područja, kao i vlasnici oni koji su dobili rješenja o rušenju, a nisu pristupili ozakonjenju do 31.12.2012. godine biti sankcionirani.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook