Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vrbanoviću su izrečene mjere opreza koje uključuju zabranu kontakta s određenim brojem svjedoka.


Što je još rekao Damir Vrbanović pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19.15 sati.

Zdravko Mamić, njegov sin Mario Mamić te poduzetnici Igor Krota i Sandro Stipančić noć su proveli u Remetincu koji im je sinoć odredila sutkinja istrage zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela odredi. Određen im je jednomjesečni istražni zatvor koji mogu izbjeći jamčevinom: Zdravku Mamiću 14 milijuna kuna, Mariju Mamiću 5, za Stipančića 4, a za Krotu 2 milijuna kuna.

Na obranu sa slobode pušten je samo Damir Vrbanović, za njega vrijedi ranije određena jamčevina od milijun kuna, a izrečene su mu i mjere opreza koje uključuju zabranu kontakta s određenim brojem svjedoka. Samo za Novu TV komentirao je nove okolnosti.

Zdravku Mamiću određen istražni zatvor i jamčevina od 14 mil. kuna

Vezani članci Slika nije dostupna 'TREBA NARODU DATI KRUHA I IGARA' Vrbanović uhićen u zračnoj luci Slika nije dostupna Vrbanović promijenio odvjetnika, Mamić sa zatvorenicima: 'Ne može nam nitko ništa'

'Normalna stvar da ćemo se žalit jer smatramo da s obzirom na kriminalnu kolicinu koja se okrivljenicima stavlja na teret, kao i ozbiljnost tih kaznenih djela, kao i iznos imovinske koristi kojom je ostecen nogometni klub Dinamo, smatramo da nikakva mjera opreza niti bilo kakva mjera jamstva moze zamijeniti istrazni zatvor', poručio je zamjenik ravnateljice USKOK-a Tonći Petković.

'Uvjeren sam da ima itekako elemenata da se kroz postupak obori optužnica, odnosno optužnica nije ni donesena, ali optužni prijedlog, s tim da naravno ima puno elemenata koji govore u prilog da stvari nisu onakve kako se čini', rekao je izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović za Novu TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook