Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šef fonda za obnovu

Vanđelić potvrdio da s HDZ-om pregovara o utrci za Zagreb: "Ja mislim da imam šanse na mnogim izborima"

Četiri mjeseca prije lokalnih izbora, šef Fonda za obnovu Zagreba od potresa Damir Vanđelić potvrdio je da pregovara s HDZ-om o kandidaturi za zagrebačkog gradonačelnika.

Odluku će donijeti u idućih deset dana. Vanđelić je, podsjetimo, vršitelj dužnosti ravnatelja Fonda, a organizirana obnova u Zagrebu, Krapinsko- zagorskoj i Zagrebačkoj županiji još nije krenula.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

"Kao prvo, mislim da sam trenutno previše zaposlen, posao je previše kompleksan i zahtijeva cijelog čovjeka, ako ne i čovjeka i pol. Smatram da obnova ne bi trebala trpjeti. Ako obnova dobro krene, onda ću razmotriti sve druge opcije koje su na stolu, koje uključuju moj daljnji privatni angažman ili bilo koju drugu opciju. Ja mislim da ja imam šanse na mnogim izborima", odgovorio je Vanđelić na pitanje novinarke Dnevnika Nove TV.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene