Četiri mjeseca prije lokalnih izbora, šef Fonda za obnovu Zagreba od potresa Damir Vanđelić potvrdio je da pregovara s HDZ-om o kandidaturi za zagrebačkog gradonačelnika.


Odluku će donijeti u idućih deset dana. Vanđelić je, podsjetimo, vršitelj dužnosti ravnatelja Fonda, a organizirana obnova u Zagrebu, Krapinsko- zagorskoj i Zagrebačkoj županiji još nije krenula.

Vezani članci Andrej Plenković u Pleternici Plenković: "Filipović je sjajan kandidat za gradonačenika Zagreba. Pristojan je, ali ima onu sportsku drskost" Andrej Plenković nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a Plenković o Klisoviću: ''Bizarno mi je da se kandidira netko tko ne poznaje Bandića. To znači da ne poznaje teme"

"Kao prvo, mislim da sam trenutno previše zaposlen, posao je previše kompleksan i zahtijeva cijelog čovjeka, ako ne i čovjeka i pol. Smatram da obnova ne bi trebala trpjeti. Ako obnova dobro krene, onda ću razmotriti sve druge opcije koje su na stolu, koje uključuju moj daljnji privatni angažman ili bilo koju drugu opciju. Ja mislim da ja imam šanse na mnogim izborima", odgovorio je Vanđelić na pitanje novinarke Dnevnika Nove TV.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr