Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jadranka Kosor na svojoj je konferenciji za novinare podijelila mailove koje je, kako tvrdi, dobila od Damira Mihanovića, inače krunskog svjedoka protiv Ive Sanadera. On pak sumnja u njihovu vjerodostojnost.


Damir Mihanović, krunski svjedok protiv Ive Sanadera u slučaju Fimi Medija i nekadašnji član Uprave Croatije osiguranja, navodno je Jadranki Kosor poslao 4 maila u kojima se, između ostalog, žali na pritiske kojima je izložen ali i na činjenicu da je izgubio posao u CO. 'Vidjet ćete zanimljiva imena koje on navodi', rekla je Kosor na konferenciji.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Kosorica i Sanader se nisu ni pogledali : Mislila sam da pjevači HDZ-a pjevaju besplatno Slika nije dostupna 'Sada se obraća Graniću, na Kosor će udariti kada dođe do Ine'

Jedini protukandidat Jadranke Kosor čije se ime u mailu spominje je Tomislav Karamarko. U mailu Mihanović piše kako je Karamarkovoj tvrtki Soboli, Hrvoje Vojković dodijelio konzultantski posao u Croatia Osiguranju. No stoji li Karamarko iza podmetanja njoj - Kosor odgovara da ona ni na koga pojedinačno ne sumnja. 'Ono što sam mislila reći pojedinačno sam kazala', dodala je Kosor.

Odmah nakon Jadranke Kosor tiskovnu konferenciju održao je i Damir Mihanović koji je izrazio sumnju u autentičnost mailova na koje se poziva Jadranka Kosor.  'Na današnjoj konferenciji ću zatražiti elektronsko vještačenje takozvanih, mojih mailova, koje je Jadranka Kosor danas dijelila novinarima da bi se utvrdila vjerodostojnost. Tvrdim, to osim zaglavlja, datuma i ime, mene kao pošiljatelja ti su mailovi mijenjani, mijenjan je sadržaj kako bi se promijenio smisao', rekao je Damir Mihanović, bivši član Uprave Croatia osiguranja.

>> Jadranka Kosor na meti USKOK-a zbog čuvanja prljavog novca?

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju