Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednički izbori

Krstičević: Zajedničkim angažmanom HDZ-a do pobjede Grabar-Kitarović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane Damir Krstičević u utorak je izjavio kako ga u predstojećim izborima za predsjednika republike zanima samo pobjeda HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović te je pozvao na stvaranje pozitivnog okruženja na izborima.

"Mene zanima pobjeda naše kandidatkinje na predstojećim izborima, prema tome odgovornost svakog člana HDZ-a je upravo stvaranje jednog dobrog pozitivnog okruženja, i da se svi skupa zajedno angažiramo te da naša predsjednica potvrdi svoj mandat i bude izabrana", poručio je Krstičević koji je sudjelovao na međunoradnoj konferenciji "Domovinska sigurnost i upravljanje krizama".

Komentirao je i jučerašnje Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a, gdje je predsjednik stranke i premijer Andrej Plenković istaknuo kako od svih članova očekuje punu ozbiljnost u nadolazećim izborima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Do kraja rujna O svemu je obavijestila i Povjerenstvo: Predsjednica ide u SAD, a usput će posjetiti i kćer

"Stvaramo jedan pozitivan okvir za natjecanje, imamo predsjednicu koja sigurno može pobijediti, ja sam u to uvjeren", kazao je Krstičević.

Na pitanje treba li sankcionirati članove stranke koji se ogluše na premijerov poziv, Krstičević je rekao da sankcije nisu dobre. "Ali ponavljam, svi moramo biti dio tima, raditi i učiniti sve da imamo pozitivnu kampanju i da predsjednica u tom pozitivnom okružju i pobijedi", rekao je Krstičević. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene