Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odgovorio grabar-kitarović

Ivica Dačić: "Vratite Srbe u Knin pa onda pričajte o Vučiću"

Ivica Dačić (Foto: AFP)
Ivica Dačić (Foto: AFP) Foto: Afp
Ministar vanjskih poslova Srbija Ivica Dačić reagirajo je danas na izjavu Predsjednice Kolinde Grabar Kitarović povodom govora Aleksandra Vučića u Kosovskoj Mitrovici.

"Kitarović prvo neka odgovori na pitanje kako Hrvati čine većinu u Kninu, kada je po popisu iz 1991. godine tamo živjelo 37.888 Srba i samo 3.886 Hrvata", rekao je danas ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o Srebrenici Vučić se obratio javnosti: "Pritisak raste, znamo da nemamo nikakve šanse" Lutke Aleksnadra Vučića i Vladimira Putina na karnevalu u Kaštel Starom Poslana prosvjedna nota Srpska vlast uzrujana zbog prizora iz Kaštela: "Da smo mi to napravili, cijela Europa bi nam sjela na kičmu"

Kako je u reagiranju na izjavu Predsjednice rekao Dačić, dvadeset godina nakon Oluje "tamo živi 11.612 Hrvata i samo 3.555 Srba"

"Šta je to ako nije etničko čišćenje? Vratite prvo Srbe u Knin, pa onda pričajte o srpskom predsjedniku", poručio je šef srpske diplomacije, javlja B92.

Podsjetimo Predsjednica je danas poručila kako joj Vučić neće nametati teme kojima će se baviti dok su iz Vlade Vučićev govor ocijenili kao "jalovu i promašenu provokaciju".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene