Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prodavači cvijeća na Cvjetnom trgu navodno su moraliu ukloniti cvijeće s trga nakon što je Bandić kazao kako ono guši promet pješaka.


Nakon što su cvjećari i cvjećarke na zagrebačkom Cvjetnom trgu obaviješteni da od ponedjeljka 21. studenog više ne smiju držati cvjetne aranžmane oko svojih kioska već isključivo u njima, jer navodno nema mjesta za pješake te cvijeće guši promet, predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Andrija Mikulić ocijenio je da to mjesto očito postaje žrtvom notornih odluka.

Vezani članci Mislav Bago u studiju Dnevnika Nove TV - 2 "Pitanje je hoće li svi Bandićevi birači izaći na izbore jer ne vide svoju osobu, svojeg oca. Škoro će napraviti veliku pomutnju..." Sprovod Milana Bandića Žestoke reakcije nakon sprovoda Milana Bandića: "Danas se od svih hrvatskih građana ponovno radi idiote", "Koji će COVID redari sutra na ispraćaju mog bratića prebrojiti shrvanu obitelj"

"Prihvatio bih argument da je sporno koliko netko plaća za objekt u kojem izlaže, a koliko zapravo mjesta zauzima, ali ako je u pitanju navedeni razlog, osobno bih radije da mi kod hodanja smeta cvijeće nego metalne konstrukcije", stoji u priopćenju predsjednika Gradske skupštine.

Takvih je konstrukcija, ističe, i više nego dovoljno na tom zagrebačkom trgu. "Tim više što se zbog tih metalnih konstrukcija pokrenulo nekoliko afera, građani su prosvjedovali, a čuli smo prozivke i same struke, dok se, istovremeno, niti jedan građanin prolazeći Cvjetnim trgom nije požalio na ubod na trn ruže koja je tamo izložena".

"Cvjetni trg svakako je jedna od atraktivnijih lokacija u gradu za šetnju i ispijanje kave, uz što možete uljepšati nekome dan i cvijećem, ali kako je krenulo, očito će Cvjetni postati jedna u nizu žrtava notornih odluka", zaključuje Mikulić u priopćenju. (Hina)