Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Pospremili ga u kućice

Cvjećarima manje izložbenog prostora na Cvjetnom, Bandić: "Cvijeće guši promet"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prodavači cvijeća na Cvjetnom trgu navodno su moraliu ukloniti cvijeće s trga nakon što je Bandić kazao kako ono guši promet pješaka.

Nakon što su cvjećari i cvjećarke na zagrebačkom Cvjetnom trgu obaviješteni da od ponedjeljka 21. studenog više ne smiju držati cvjetne aranžmane oko svojih kioska već isključivo u njima, jer navodno nema mjesta za pješake te cvijeće guši promet, predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Andrija Mikulić ocijenio je da to mjesto očito postaje žrtvom notornih odluka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UNATOČ BUNTU GRAĐANA PONOVNO NIČE TERASA NA CVJETNOM! Postavlja se konstrukcija pred kafićem Tome Horvatinčića Slika nije dostupna Bandića pozvali da zaustavi devastaciju Povjesničari umjetnosti uz Zrinku Paladino: Hrabro i uz rizik po vlastitu karijeru pokazala je put

"Prihvatio bih argument da je sporno koliko netko plaća za objekt u kojem izlaže, a koliko zapravo mjesta zauzima, ali ako je u pitanju navedeni razlog, osobno bih radije da mi kod hodanja smeta cvijeće nego metalne konstrukcije", stoji u priopćenju predsjednika Gradske skupštine.

Takvih je konstrukcija, ističe, i više nego dovoljno na tom zagrebačkom trgu. "Tim više što se zbog tih metalnih konstrukcija pokrenulo nekoliko afera, građani su prosvjedovali, a čuli smo prozivke i same struke, dok se, istovremeno, niti jedan građanin prolazeći Cvjetnim trgom nije požalio na ubod na trn ruže koja je tamo izložena".

"Cvjetni trg svakako je jedna od atraktivnijih lokacija u gradu za šetnju i ispijanje kave, uz što možete uljepšati nekome dan i cvijećem, ali kako je krenulo, očito će Cvjetni postati jedna u nizu žrtava notornih odluka", zaključuje Mikulić u priopćenju. (Hina)

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene