Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrditi činjenično stanje

Croatia osiguranje: Provest ćemo interne provjere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Služba za korporativne komunikacije Croatia osiguranja potvrdila je danas da su jučer policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta primorsko-goranske policijske uprave u okviru kriminalističkog istraživanja koje provode, zatražili službenu dokumentaciju vezanu uz 'određene štetne događaje fizičkih i pravnih osoba isplaćene u riječkoj filijali Croatia osiguranja'.

'Croatia osiguranje će pokrenuti interne provjere s ciljem utvrđivanja eventualnih nepravilnosti u radu i poštivanju procedura rada u navedenoj filijali', stoji u priopćenju te se dodaje kako je ta osiguravateljska tvrtka aktivni sudionik nacionalnog programa borbe protiv korupcije u čijoj provedbi surađuje s Ministarstvom unutarnjih poslova i Državnim odvjetništvom.

Pročitajte i ovo Mitovi o osiguranju Pokrovitelj Osiguraj.me Nepotrebno i neisplativo: Tri najveća mita o osiguranju u koje i dalje vjerujemo Pojačajte oprez u prometu! Pokrovitelj Osiguraj.me Pojačajte oprez u prometu: Najviše nesreća događa se na suhim kolnicima, i to u vrijeme putovanja s posla

No, prije svega Ministarstvo unutarnjih poslova i Služba za internu kontrolu Croatia osiguranja moraju utvrditi činjenično stanje vezano uz napise u današnjim medijima, priopćeno je. Croatia osiguranje ističe da je riječka filijala po zaračunatoj premiji, koja je iznimno važan pokazatelj u poslovanju osiguravatelja, druga najjača podružnica Croatia osiguranja i kao takva izuzetno bitna karika u poslovnom lancu tvrtke.

>> 'Snalažljivi' direktor iz Croatie odnio 100 milijuna kuna?

'Stoga nam je svakako u poslovnom interesu da se što prije ispitaju i utvrde sve možebitne nepravilnosti u radu i pri tom će poslu MUP i Državno odvjetništvo imati našu punu podršku', navodi se.

Županijski državni odvjetnik u Rijeci Darko Karlović potvrdio je da ŽDO sudjeluje u istrazi ne otkrivši detalje budući da traje istraga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene