Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svakodnevica

Majstori, birokracija, liječnički pregledi! Na sve se mora čekati, samo na jedno ne

Koliko čekamo na realizaciju usluga? (Foto: Getty)
Koliko čekamo na realizaciju usluga? (Foto: Getty) Getty
Aktualno Galerija +0 Koliko čekamo na realizaciju usluga? (Foto: Getty) Galerija 1/1 >>
Čekanje u različitim situacijama građanima Hrvatske je svakodnevica. Većina je iznenađena izrazito dugim čekanjem, ali ponekad je moguće doživjeti i ugodan obrat.

 

Svi smo svjedoci dugotrajnog čekanja na realizaciju usluga u Hrvatskoj. Bilo da je riječ o zdravstvu ili dočekivanju majstora, takva situacija zaista može obeshrabriti. One tvrtke ili poduzetnici koji uspijevaju realizirati usluge u kraćem vremenskom roku, postaju omiljeni među onima koji obožavaju praktičnost.

Gotovo svakodnevno možemo čuti priče prijatelja, kolega i poznanika koji se nalaze u fazi čekanja. Ponekad je riječ o odlasku na liječnički pregled, ponekad o čekanju pošiljke, a ponekad o majstorima kojih, čini se, nema nigdje. Rečenica poput "Majstor mi je rekao da ga tek u drugom mjesecu nazovem za dogovor" zvuči prilično zabrinjavajuće, čak i frustrirajuće. Spoznaja da se u nepreglednom moru čekanja neke stvari ipak mogu riješiti unutar pet radnih dana mnoge ostavlja bez teksta.

Osluškujući potrebe vozača koji se zbog popravaka ili isplate naknade štete mogu zateći u ''fazi čekanja'' jedna je osiguravajuća kuća promijenila praksu nabolje. Gdje i kako možete unutar pet radnih dana ili manje riješiti štetu na automobilu ili vam u suprotnom isplaćuju 1000 kn naknade, saznajte u videu.

Pročitajte i ovo Računi, ilustracija CIJENE RASTU Hrvati žive sve skuplje: "To je jednostavno neminovno, ove godine možemo očekivati nešto veću stopu inflacije" Rad na računalu (Foto: Guliver/Thinkstock) Razvoj digitalnog društva Potpuna uspostava sustava do 3. svibnja: Diže se novi portal eGrađani, evo kako prijaviti eventualne poteškoće

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene