Obavijesti Foto Video Pretražite Navigacija
tradicionalno zimsko jelo

Pomama za jednim proizvodom na zagrebačkom Dolcu: Građani čekali i po dva sata

Aktualno Galerija Red na Dolcu - 5 Red na Dolcu - 5 Foto: DNEVNIK.hr Red na Dolcu - 4 Red na Dolcu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Red na Dolcu - 3 Red na Dolcu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Damir, prodavač kupusa Damir, prodavač kupusa Foto: DNEVNIK.hr +0 Maca, Zagreb Galerija 1/5 >>
Zimski period označava i vrijeme u kojem se tradicionalno više rade sarme, a za dobar kiseli kupus građanima se izgleda isplati čekati i do dva sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene