Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ravnatelj priznao grešku

Crikvenica: Riješen problem u srednjoj školi, u razred će zajedno kuhari i vodoinstalateri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srednjoj školi Antina Barca riješen je problem 'nestanka' jednog razreda. U razred će sad zajedno vodoinstalateri i kuhari.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović sa svojim je suradnicima posjetio srednju školu dr. Antuna Barca u kojoj je računalni sustav izbrisao cijeli razred jer nije bilo dovoljno djece da bi se razred oformio.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Vladislav Ribnikar Suđenje u Beogradu Razrednica dječaka otkrila što se s njim događalo prije nego je počinio masakr u školi: "Imao je probleme..." Svijeće i cvijeće za poginule u pucanjavi u školi Poznat motiv Otkriveno zašto je 12-godišnjak u Finskoj pucao na djecu iz razreda

Učenici će ipak krenuti u školu, a ministar Jovanović je konstatirao kako je došlo do proceduralne pogreške u školi jer nije napravljeno ono što je trebalo biti napravljeno. Ministar je kazao kako se s istim problemom susrelo još 40 škola, ali da su pravilnom kombinacijom smjerova riješili sve nedoumice.

>> Jovanović: 'Nije kriv računalni sustav, nego ravnatelj škole'

Naime, u crikveničkoj su školi, budući da se nije mogao oformiti jedan razred, htjeli kombinirati ono što se zakonom nije moglo kombinirati. Sada su napravili novu kombinaciju pa će u isti razred ići 15 vodoinstalatera i 9 kuhara.

Ravnatelj je priznao grešku i zahvalio ministru što će učenici ipak krenuti u školu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene