Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rodni kraj Tihomira Oreškovića su Čovići pokraj Otočca.


Čovići pokraj Otočca rodni su kraj novog mandatara Tihomira Oreškovića. Ličani vjeruju da će njihov čovjek dobro voditi Hrvatsku. Poznaju ga kao vrlo sposobnog, ugodnog i šaljivog čovjeka. U rodni kraj je do sada često svraćao pa očekuju da ga neće zaboraviti.  Zadovoljni su odabirom novog mandatara.

'Drago mi je, baš mi je drago, zato šta je tu odatle tu rođen i voliš vidit svog čovika', rekao nam je Josip Banić. I Ljuba Orešković kaže da je jako sretna.

Vezani članci Slika nije dostupna Novi mandatar ne barata najbolje hrvatskim jezikom: Je li to problem? Slika nije dostupna Tko je Tihomir Orešković?

'Drago mi je baš da imamo iz Like jednog premijera', rekao nam je Mile Orešković.

'On se rodio u Zagrebu, a otac mu je išao sa mnom u školu tu u Čoviće i korijeni su mu tu u Čoviću', objašnjava Gabrijel Orešković.

U malo mjesto pored Otočca, mogući budući premijer kažu mještani - rado svrati.

'Bio sam s njim u par navrata ove godine, dolazio je tu posjećivati svoju rodbinu, djeluje mi normalan čovjek', priča Mile Orešković i dodaje da mu djeluje iskreno te da je šaljiva osoba.

U svijetu se dokazao sposobnim - pa vjeruju da će njihov čovjek Hrvatskoj donijeti samo dobro.

'Sve najbolje i neka mu bog da sreću i zdravlje i neka bude pravi premijer', poručuje Josip Banić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju