Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Radnici Dalmacijavina postigli su dogovor s ministrom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Petrom Čobankovićem da im se omogući još 60 dana kako bi predali ponudu za privatizaciju Dalmacijavina.


Iako je tvrtki prijetio stečaj, postupak je odgođen i trenutačno se razmatraju ponude potencijalnih strateških partnera. Radnici Dalmacijavina sljedeći tjedan očekuju isplatu plaće za ožujak 2011., jedne od tri plaće koje im još uvijek duguju.

Vezani članci Dnevni migranti ne mogu zbog gužvi na granici do posla - 6 Što biste učinili da vam ljeti do posla svaki dan treba - nekoliko sati? "Ovo je ludnica, znamo i kasniti na posao..." Slika nije dostupna Radnici Dalmacijavina prijete blokadom splitske luke

'Znam da su sinoć vođeni razgovori s novim predsjednikom agencije i obaviješten sam od ministra u 19:30 da će novac za isplatu plaća biti odobren preko te agencije. Plaće će, po njegovoj izjavi, biti isplaćene početkom tjedna', kazao je predsjednik Hrvatske udruge sindikata Ozren Matijašević.