Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stečaj odgođen

Čobanković radnicima Dalmacijavina dao još 60 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici Dalmacijavina postigli su dogovor s ministrom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Petrom Čobankovićem da im se omogući još 60 dana kako bi predali ponudu za privatizaciju Dalmacijavina.

Iako je tvrtki prijetio stečaj, postupak je odgođen i trenutačno se razmatraju ponude potencijalnih strateških partnera. Radnici Dalmacijavina sljedeći tjedan očekuju isplatu plaće za ožujak 2011., jedne od tri plaće koje im još uvijek duguju.

Pročitajte i ovo Studenti voze tramvaje u Nuernbergu - 2 Problem u Njemačkoj Zbog manjka radne snage, traže studente da voze tramvaje: ''Moramo istražiti sve mogućnosti'' Slika nije dostupna Traže isplatu plaća i privatizaciju Radnici Dalmacijavina prijete blokadom splitske luke

'Znam da su sinoć vođeni razgovori s novim predsjednikom agencije i obaviješten sam od ministra u 19:30 da će novac za isplatu plaća biti odobren preko te agencije. Plaće će, po njegovoj izjavi, biti isplaćene početkom tjedna', kazao je predsjednik Hrvatske udruge sindikata Ozren Matijašević.

 



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene