Članovi Vlade uoči početka aktualnog prijepodneva i redovite saborske sjednice tradiocionalno su pozirali na saborskim stepenicama.

Galerija


Svi ministri na čelu s premijerom Andrejem Plenkovićem pozirali su fotografima na saborskim stepenicama.

Vezani članci Sjednica Vlade Plenković objasnio zašto se rukovao s predsjednikom Milanovićem: Fuchs otkrio koliko se korona proširila po školama Andrej Plenković Plenković: "Suradnja sa Škorom i Mostom je moguća, ali bez ucjena i ovakve retorike"

Na zajedničkoj fotografiji desetog saziva Vlade su Andrej Plenković, predsjednik Vlade, Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja, Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova, Zdravko Marić, potpredsjednik Vlade i ministar financija, Boris Milošević, potpredsjednik Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava. Tu su i ministri Nataša Tramišak, Gordan Grlić Radman, Nikolina Brnjac, Radovan Fuchs, Tomislav Ćorić, Vili Beroš, Marija Vučković, Josip Aladrović, Mario Banožić, Ivan Malenica, Oleg Butković, Nina Obuljen Koržinek i Darko Horvat.

Na početku prošle saborske sjednice nije obavljeno tradicionalno fotografiranje jer je ministar Malenica bio zaražen koronavirusom.

Na pitanje očekuje li da će svi ministri koji će se danas fotografirati za tradicionalnu Vladinu zajedničku fotografiju dočekati kraj mandata, Plenković je uzvratio: "Mislite na križić, kružić? Pa, vidjet ćemo".

Na kraju prošlog mandata Plenkovićeva Vlada ostala je bez 14 ministara u odnosu na originalnu postavu, a veći dio ih je morao otići zbog sumnji na korupciju i sukob interesa.