Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupci i dalje u prednosti

Cijene nekretnina u padu, Dubrovnik i dalje najskuplji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijene nekretnina u Hrvatskoj i dalje su u padu. U studenom su zabilježile pad od 0,5 posto u odnosu na listopad, a u odnosu na isto razdoblje prošle godine cijene nekretnina su niže za čak 5,1 posto.

Prema podacima koje je objavio internetski portal za nekretnine Crozilla.com najveći pad cijena bilježi Rijeka u kojem je zabilježen pad od 3% pa sada prosječan kvadrat stana u ovom gradu košta 1.638 eura po kvadratnom metru. Najskuplji stanovi i dalje su u Dubrovniku gdje prosječan 'kvadrat' košta 3.329 eura, a odmah iza njega je Split s cijenom od 2.077 eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija - Beč - 2 Društvena održivost Duh Crvenog Beča: Socijalno stanovanje nije samo za siromašne Ilustracija Dome, slatki dome Htjeli biste kupiti novi stan? Sjednite i pogledajte ove podatke

>> Za dva osječka kvadrata jedva jedan u Zagrebu

>> Kupiti stan ili pričekati bolja vremena?

Najpristupačniji veći grad po cijenama je Osijek gdje je prosječna cijena 959 eura po kvadratnom metru. Najtraženija mjesta za kupnju su područja Zagreba, Splita, Zadra te Samobora i Varaždina. Cijene kuća u većini je gradova manja od cijene stanova, a izuzetak od tog pravila je Zadar gdje su stanovi na višoj cijeni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene