Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESLUŽBENI PODACI

Procurile nove cijene goriva: Pogledajte koliko bismo od ponoći trebali plaćati za puni spremnik, ove će brojke mnoge razveseliti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponedjeljak uvečer, zadnjih nekoliko tjedana ista slika. Pred benzinskim postajama gužve, ljudi u kolonama čekaju da napune spremnike gorivom.

Jer već od ponoći slijedilo bi novo poskupljenje i novi udar na novčanike. No danas neće biti potrebe za gužvama. Prema svemu sudeći, gorivo konačno pojeftinjuje. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Potvrđeno je Vlada objavila nove cijene goriva Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene

Osnovni benzin eurosuper 95 od prošlog utorka (15. ožujka) se na većini benzinskih postaja u Hrvatskoj prodavao po 13 kuna. Osnovni eurodizel, na većini postaja zadnjih tjedana dana bio je 13,91 kunu po litri.

Niže cijene goriva

Kako neslužbeno doznaje portal cijenegoriva.info od ponoći plaćat ćemo jeftinije gorivo.

  • Spremnik od 50 litara benzina mogao bi pojeftiniti 58 kuna.
  • Prosječni spremnik dizela mogao bi pojeftiniti za 94,5 kuna.
  • Prosječni spremnik LPG-a mogao bi biti jeftiniji za 13,5 kuna.

Ministar najavio pojeftinjenje

Naravno, još se ne zna ništa službeno, no ministar gospodarstva Tomislav Ćorić i sam je najavio niže cijene goriva od ponoći.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna AUSTRIJSKI REGULATOR Pokrenuta istraga o cijenama goriva: Analiza će obuhvatiti i susjedne zemlje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U ČETVRTAK Vlada donosi novu uredbu o cijeni goriva: "U narednim tjednima i mjesecima imat ćemo niže cijene"

"Vjerujem da će ovaj tjedan donijeti zadovoljstvo svima. Mjere Vlade, ali i kretanje na mediteranskom tržištu učinile su to da uz smanjenje trošarina i ograničenje marži i ukidanje zelene naknade, goriva od sutra pojeftinjuju", rekao je  ministar i naveo i konkretne brojeve: "Očekujemo cijenu dizela nešto malo iznad 12 kuna, benzina ispod 12 kuna, a plavog dizela iznad osam kuna."

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene