Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvanredna sjednica

Bira se novi rektor Sveučilišta u Zagrebu: Pristigle četiri prijave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri prijave pristigle su za izbor rektora Sveučilišta u Zagrebu u sljedećem mandatnom razdoblju, čiji će konačan izbor biti poznat 1. ožujka 2022, izvijestilo je u utorak izborno povjerenstvo toga sveučilišta.

To su Mirjana Hruškar s Prehrambeno-biotehnološkoga fakulteta, Marijan Klarica s Medicinskoga fakulteta, Stjepan Lakušić s Građevinskoga fakulteta i Tonći Lazibat s Ekonomskoga fakulteta.

Zaprimljene omotnice bit će dostavljene vijećima područja ili sastavnica do 23. prosinca 2021. u 16 sati, koja će do 20. siječnja utvrditi ispunjavaju li prijedlozi Zakonom i Statutom propisane uvjete.

Pročitajte i ovo Damir Boras, rektor Sveučilišta u Zagrebu Dao zanimljiv odgovor Pitali smo rektora Borasa kad misli uskladiti kvote s tržištem: "Kad se govori o hrvatskom tržištu rada, mi zapravo više njega nemamo"

Pročitajte i ovo Rektor Boras o Filozofskom fakultetu - 2 slučaj nije rIJEŠEN Boras o seksualnom uznemiravanju na Filozofskom fakultetu: "Ja ću možda danas, možda sutra, možda preksutra reagirati na to"

Na izvanrednoj sjednici Senata Sveučilišta u Zagrebu koja će se održati u četvrtak 17. veljače 2022. pristupnici će predstaviti svoje programe, a članovi Senata o izboru novog rektora odlučit će na izvanrednoj sjednici koja će se uživo održati u utorak 1. ožujka 2022, priopćeno je.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene