Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK izvještava

Ceste na karlovačkom području zatvorene zbog izljeva vode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog izlijevanja vode na kolnik zatvorene su ceste na karlovačkom području, zatvorene su državna cesta Pisarovina-Karlovac u mjestu Koritinja, županijska cesta Žažina-Mala Gorica, lokalna cesta Donje Mekušje-Husje-Kobilić Pokupski, u Karlovcu Obala Ivana Trnskog, te prometnice na području Brezovice, Lukavca, Odranskog Obreža, Čeha i Blata, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje, te zbog mogućih odrona duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju, upozorava HAK. Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet kamionima s prikolicama i tegljačima s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na državnoj cesti D 42 Saborsko- Poljanak-Selište. Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t bit će 27. prosinca od 12 do 23 na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama niti na Ličkoj magistrali (D1). Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.  (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Pitanje budućnosti Hrvatska obiluje bogatstvom zbog kojeg se vode ratovi: Pred njom je ključan izazov Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene