Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog izlijevanja vode na kolnik zatvorene su ceste na karlovačkom području, zatvorene su državna cesta Pisarovina-Karlovac u mjestu Koritinja, županijska cesta Žažina-Mala Gorica, lokalna cesta Donje Mekušje-Husje-Kobilić Pokupski, u Karlovcu Obala Ivana Trnskog, te prometnice na području Brezovice, Lukavca, Odranskog Obreža, Čeha i Blata, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).


Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje, te zbog mogućih odrona duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju, upozorava HAK. Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet kamionima s prikolicama i tegljačima s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na državnoj cesti D 42 Saborsko- Poljanak-Selište. Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t bit će 27. prosinca od 12 do 23 na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama niti na Ličkoj magistrali (D1). Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.  (Hina)

Vezani članci Gužva na cesti, arhiva (Foto: Zarko Basic/PIXSELL) Kaos za kraj produženog vikenda: Velike gužve na cestama, kod Bosiljeva kolona duga 11 km! Rupa na Savskoj (Foto: Čitatelj) Noćna mora svakog vozača: Naletio na rupu u Savskoj pa uništio obje gume. I nije bio jedini!