Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krim istraga

Dva Riječanina utajila 11,5 milijuna kuna poreza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direkotr (49) osumnjičen je da nije plaćao porez od studenog 2010. do kraja prosinca 2012..

Riječka policija kazneno je prijavila direktora trgovačkog društva iz Rijeke (49) zbog gospodarskog kriminala, i člana uprave (58) toga trgovačkog društva, koje sumnjiči za utaju više od 11,5 milijuna kuna poreza, izvijestila je danas primorsko-goranska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Nakon krim istrage, koja je provedena u suradnjom s Poreznom upravom, 49-godišnji direktor tvrtke iz Rijeke osumnjičen je da je od studenog 2010. do kraja prosinca 2012. izbjegao plaćanje poreznih obveza.

Tako je oštetio državni proračun, a svojoj tvrtki pribavio protupravnu imovinsku korist u iznosu od 11.518.579 kuna.

35-godišnji direktor osumnjičen za utaju 1,7 MILIJUNA kuna poreza

Za isto kazneno djelo utaje poreza ili carine je kazneno prijavljen i 58-godišnji član Uprave istoga riječkog trgovačkog društva, navodi se u kratkom priopćenju Policijske uprave primorsko-goranske.

Na novinarski upit o nazivu tvrtke, njenoj djelatnosti te o osumnjičenim osobama, iz policije su naveli da nisu ovlašteni davati navedene podatke, dok u Općinskom državnom odvjetništvu ističu da te podatke, u ovoj fazi predmeta, također ne mogu dati. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene