Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proizvedeni u Kini

Carinici zaplijenili i uništili 7.700 lažnih ice watch satova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski carinici uništili su danas 7.700 krivotvorenih Ice Watch satova, proizvedenih u Kini, koji su se trebali prodavati na hrvatskom tržištu.

U carini ističu da je akcija rezultat uspješne suradnje Ice-Watch zastupnika s hrvatskim carinicima i Državnim inspektoratom, koji su zajedničkim naporima i prema novim propisima EU uspjeli osujetiti planove i onemogućiti nezakonito poslovanje uvoznicima krivotvorinama.

Pročitajte i ovo Viktor Orban - 1 Kritizirao EU Orban ponovno podigao prašinu: "Mi nismo u ratu s Rusijom, oni su" Ilustracija Prijelaz Tovarnik Na granici zaustavili teretno vozilo i pogledali ispod madraca: Iznenadilo ih što su pronašli

Također u konačnici neće biti osiromašen hrvatski proračun i porezna blagajna koja bi izgubila sredstva prodajom krivotovrenih Ice Watch satova na 'crnom tržištu'.

>> VIDEO Zagreb: Porezna inspekcija i carinici iznenadili trgovce na Zelenoj tržnici

Krivotvoreni satovi uništeni su u zagrebačkoj carinskoj ispostavi na Jankomiru, a kako se radilo o velikoj količini zapljenjene robe njihovo je razbijanje trajalo gotovo cijeli dan. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene