Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac je po dobitak došao u pratnji supruge. Proučili su da će s ovim dobitkom biti mnogo dobitnika.


Danas je konačno potvrđeno! Dva dobitna listića s istim brojevima, jedan sa slovom B, drugi sa slovom A, koji su donijeli dva zgoditka 28. svibnja u Čakovcu uplatila je ista osoba.

Vezani članci Potrošnja u Hrvatskoj - 1 Kao da nema koronakrize: Hrvati troše nemilice, osobna potrošnja porasla za čak pet milijardi kuna Andrej Plenković u Čakovcu Premijer Plenković o obveznom cijepljenju: "Za tri sektora trebamo drugačije razmišljati." U jednom se složio s predsjednikom Milanovićem

Riječ je o muškarcu koji je u društvu supruge došao u poslovnicu Hrvatske lutrije da bi podigao osvojenih 16.940.202,82 kuna! Podsjetimo, on je u samo nekoliko minuta odigrao sistemski listić od 10 brojeva i slovo B te odmah potom sistemski listić s 10 istih brojeva i slovom A koji je donio Super 7 dobitak.

Isti igrač osvojio dva Jackpota u jednom izvlačenju?

Na pitanje djelatnika Hrvatske lutrije tko je sretni dobitnik muškarac je sa suprugom uzviknuo: 'Mi smo!'.

'Ja igram, ali smo oboje dobitnici'. kazao je dobitnik i dodao da mu je Loto strast te da će i dalje nastaviti s igrom.

Pijana poderala 400.000 eura dobitka na lutriji!

Sretni supružnici kojima je stalo do anonimnosti odlučili su veći dio novca podijeliti rodbini te u humanitarne svrhe – kao pomoć poplavljenim područjima i svima kojima je to potrebno. Kazali su da će s ovim dobitkom biti mnogo dobitnika, jer njima i ne treba više puno toga u životu, ima onih kojima je pomoć potrebnija. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook