Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U iščekivanju presude

Čačić prije ulaska u sudnicu: 'Uvijek sam se držao svoje riječi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić prije ulaska u sudnicu kazao je kako se uvijek držao svoje riječi.

'Na sudu je da izrekne pravorijek o pravnoj odgovornosti. O političkoj odgovornosti i stav o onome o čemu sam govorio prvog dana nakon nesreće, o poziciji koju ću zauzeti i postupcima koje ću poduzeti, svoje su nakon toga rekli građani na izborima. I prije toga i nakon toga moja stranka na izborima na Saboru stranke. Naravno, presuda će definirati u velikoj mjeri i daljnji razvoj događaja. Već sam rekao da sam se uvijek držao i uvijek ću se držati svoje riječi. Što se tiče osobne odgovornosti i mojih osjećaja o tome mogu samo ja suditi', kazao je Čačić novinarima prije ulaska u sudnicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priopćenje odvjetnika Prodanović: Na Čačića se može primijeniti institut oprosta, pomilovanja i smanjenja kazne Slika nije dostupna Vijest iz Mađarske Čačić ide u zatvor u Hrvatskoj!

>> UŽIVO: Katalin Liptak zaplakala tijekom iznošenja završnih riječi

>> Evo što je Čačić govorio o povlačenju iz politike!

Prvom potpredsjedniku Vlade danas će biti izrečena nepravomoćna presuda za izazivanje prometne nesreće 8. siječnja 2010. godine na autocesti Nagykanisza-Budimpešta kada se Čačić stranačkim Chryslerom 300C zabio u stražnji kraj Škode u kojoj su bile četiri osobe. Dvije osobe su poginule dvije osobe - 82-godišnja Imrene Antal i 60-godišnji Gyorgy Liptak, majka i suprug Katalin Liptak koja je u tom trenutku upravljala Škodom Fabijom.

Prema najavi sutkinje Krisztine Kostyak danas će se iznijeti završne riječi obrane i tužiteljstva nakon kojih slijedi i nepravomoćna presuda.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene