Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Mađarskoj

Evo što je Čačić govorio o povlačenju iz politike!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon nesreće u Mađarskoj Radimir Čačić najavio je da će se povući iz politike u slučaju osude na bezuvjetnu kaznu.

Čačić je tada napomenuo da će se povući iz politike ukoliko ga osude na bezuvjetnu kaznu, a u ekskluzivnom intervjuu za Dnevnik Nove TV ovog mjeseca rekao je da se zbog nesreća ne odlazi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Više nisam u poziciji da vozim' Čačić nakon niza nesreća 'u rukama' službenih vozača Slika nije dostupna Posebna emisija Pratite presudu Radimiru Čačiću UŽIVO na Novoj TV i Dnevnik.hr!

'Ja sam u određenom smislu fatalist. Malo me pogodilo i nisam dobro primio ovu odgodu o odluci u prvom stupnju', odgovorio je Čačić Mislavu Bagi na pitanje je li mu presuda opterećenje.

Na pitanje kakvu reakciju javnosti očekuje Čačić je rekao da je ona već i do sada bila jasna. 'Ja sam s tim suđenjem izašao na izbore i dobio apsolutno najbolji rezultat sa tri stranke, bez konkurencije. A zbog nesreća se ne odlazi, ako su nesreće. Ako postoji odgovornost, onda se odlazi', rekao je Čačić. 

Podsjetimo, Čačić je u siječnju 2010. sa stranačkim Chryslerom na autocesti za Budimpeštu udario u Škodu koju je vozila 58-godišnja Katalin Liptak. Dva dana poslije od posljedica sudara umro je njezin suprug, a nakon deset dana preminula je i majka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene