Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mađarska policija i dalje provodi istragu oko prometne nesreće koju je izazvao čelnik HNS-a Radimir Čačić na autocesti M7, a preliminarni rezultati govore kako je vozio brže od dozvoljenih 130 kilometara na sat.


Podsjetimo, u toj je nesreći smrtno stradalo dvoje ljudi, a Čačić unatoč u obzir uzetim lošim vremenskim uvjetima na cesti, nije prilagodio brzinu kretanja svojeg automobila uvjetima na cesti. Izvori bliski policijskoj istrazi okruga Somogy u Mađarskoj, za Večernji list su rekli kako se čini da je Čačić ipak prešao maksimalnu dozvoljenu brzinu od 130 kilometara na sat.

>> Čačić: Povlačim se iz politike ako završim u zatvoru

Vezani članci Rudy Giuliani i Donald Trump (Foto: AFP) Važan korak u borbi za smjenu američkog predsjednika: Trumpov odvjetnik mora predati snimku razgovora s Ukrajincima Viktor Orban (Foto: AFP) Orban ponovno izabran za predsjednika Fidesza: "Mađarska je članica Unije i to će i ostati"

Hoće li mađarska policija podići ili odbaciti prijavu protiv Čačića, još se uvijek ne zna, jer istraga i dalje traje. Čačić je, isto tako podsjetimo, izrazio žaljenje i sućut obiteljima poginulih u nesreći te najavio da će se, ukoliko ga mađarski sud osudi za nesreću, povući iz politike.