Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mađarska policija i dalje provodi istragu oko prometne nesreće koju je izazvao čelnik HNS-a Radimir Čačić na autocesti M7, a preliminarni rezultati govore kako je vozio brže od dozvoljenih 130 kilometara na sat.


Podsjetimo, u toj je nesreći smrtno stradalo dvoje ljudi, a Čačić unatoč u obzir uzetim lošim vremenskim uvjetima na cesti, nije prilagodio brzinu kretanja svojeg automobila uvjetima na cesti. Izvori bliski policijskoj istrazi okruga Somogy u Mađarskoj, za Večernji list su rekli kako se čini da je Čačić ipak prešao maksimalnu dozvoljenu brzinu od 130 kilometara na sat.

Vezani članci Koronavirus u Mađarskoj Više od stotinu zaraženih u staračkom domu u Budimpešti: "Istraga se nastavlja, pojavila se zaraza i u drugom domu" Lovro Kuščević Uskok proširio istragu protiv Lovre Kuščevića, obuhvatili i njegovu suprugu

>> Čačić: Povlačim se iz politike ako završim u zatvoru

Hoće li mađarska policija podići ili odbaciti prijavu protiv Čačića, još se uvijek ne zna, jer istraga i dalje traje. Čačić je, isto tako podsjetimo, izrazio žaljenje i sućut obiteljima poginulih u nesreći te najavio da će se, ukoliko ga mađarski sud osudi za nesreću, povući iz politike.