Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do tada ostaje

Čačić: Povlačim se iz politike ako završim u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radimir Čačić, koji je nedavno u Mađarskoj uzrokovao prometnu nesreću od čijih je posljedica smrtno stradalo dvoje ljudi, rekao je danas kako i dalje ostaje u politici i na čelu HNS-a.

Čačić je potvrdio kako ne namjerava povlačenje iz politike. Naglasio je kako preuzima odgovornost za nesreću koja se dogodila u Mađarskoj te je dodao da se takvo što može svakome dogoditi u vožnji. Čačić je naglasio da će se povući iz politike jedino ako mađarski sud odluči da zbog izazivanja nesreće zaslužuje zatvorsku kaznu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ususret izborima Ogroman broj građana osjeća se napušteno: Ekstremni desničari znaju kako profitirati na njima Ivan Malenica - 1 Borba za glasove Režu vrpce, otvaraju zgrade, radove... Razletjeli su se na sve strane: Jedna je stvar i više nego jasna

>> Umrla i druga žrtva prometne koju je skrivio Čačić

>> Čačić: Skrivio sam nesreću, jedna osoba je poginula

Na pitanje zašto se neće povući s mjesta predsjednika HNS-a, Čačić je rekao da ta tragična situacija traži jednu retrospekciju i razmišljanje o tome što se dogodilo i na koji način prevladati takvu tragediju koja svakoga pogađa. 'Moj stav je da je u vrsti posla koju obavljam, javni posao, primarno pitanje jeste li ga u stanju obavljati časno i dostojanstveno ili ne, kazao je Čačić. Dodao je da je obitelji preminulih izrazio najdublju sućut i žaljenje zbog toga što se dogodilo.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene