Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbio odgovarati na pitanja

Burna reakcija biskupa Ivasa: 'To je provokativno pitanje!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri i pol metra visok i 7 i pol tona težak spomenik, darovnicom je danas pripao šibenskoj biskupiji. A šibenski je biskup na novinarsko pitanje o problemima s vlasništvom samostana Dajla u Istri, oštro reagirao.

Sutra je jedan od najvećih katoličkih blagdana, Velika Gospa.Sve one koji će se zateći na cesti čuvat će Gospa od Puta, izgrađena prije dvije godine na prelijepom odmorištu Krka između Šibenika i Skradina. Tri i pol metra visok i 7 i pol tona težak spomenik, darovnicom je danas pripao šibenskoj biskupiji.

Pročitajte i ovo Krštenje filipinske djece - 4 novi početak U ovoj zagrebačkoj crkvi ove godine kršteno je više filipinske nego hrvatske djece: U nedjelju rekordan broj Potpisivanje sporazuma Dinamov stadion "Nema više prepreka za izgradnju novog stadiona u Maksimiru": Plenković otkrio kada bi mogao biti gotov

A šibenski je biskup na novinarsko pitanje o problemima s vlasništvom samostana Dajla u Istri, oštro reagirao. 'To je jako provokativno pitanje, to nije pitanje za ovo ovdje mjesto, ma neću više odgovarati', rekao je šibenski biskup mons. Ante Ivas.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene