Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

HDSSB održao konferenciju 's nogu'

Burić: Krv Đure Bordarca na rukama je HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su sva četvorica zastupnika HDSSB-a izbačena sa sjednice Sabora održali su konferenciju za novinare 's nogu' u Saboru, jer im posebna prostorija nije mogla biti osigurana.

'Krv Đure Brodarca na rukama je HDZ-a rekao je na konferenciji za novinare Dinko Burić, zastupnik HDSSB-a. Izbačeni zastupnici optužili su HDZ za ubojstvo s predumišljajem hrvatskog generala. Dodali su kako je bilo poznato da je Đuro Brodarac bio veoma bolestan, pa ga nije trebalo trpati u čeliju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Burno Još jedna svađa u Saboru! Slika nije dostupna Bebić i Šeks im odbili stanku Svađa u Saboru: Sa sjednice izbačeni svi zastupnici HDSSB-a

'On je 1991. krenuo u stvaranje ove države i očekivao je da će poginuti od metaka, a sigurno nije očekivao ovakav dobiti ovako mučki metak s leđa od vlastite države' poručio je Drmić.

'Degutantno je da se u Saboru govori da će dostojanstveno biti obilježena smrt hrvatskih generala s obzirom na ponašanje vlasti prema kojoj ispada da je samo mrtav general dobar general', istaknuli su HDSSB-ovci na konferenciji za novinare.

Saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić istaknuo je kako 'drugačije ponašanje od vlasti nisu ni očekivali'. 'Jednako se prema braniteljima odnose i oni koji su na vlasti, kao i oni koji bi na nju trebali doći', dodao je.

'Zoran Vinković citirao je čuvenog kroničara Miljenka Smoju rekavši 'kako se nada da će ubrzo zatvoriti kurbin pir, jer sve ovo što se radi je svinjarija'.

'Osim što treba angažirati odvjetnika HDZ bi trebao angažirati i egzorcistu da posveti prostorije nakon njihova odlaska iz Sabora', rekao je u svom stilu Dinko Burić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene