Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su sva četvorica zastupnika HDSSB-a izbačena sa sjednice Sabora održali su konferenciju za novinare 's nogu' u Saboru, jer im posebna prostorija nije mogla biti osigurana.


'Krv Đure Brodarca na rukama je HDZ-a rekao je na konferenciji za novinare Dinko Burić, zastupnik HDSSB-a. Izbačeni zastupnici optužili su HDZ za ubojstvo s predumišljajem hrvatskog generala. Dodali su kako je bilo poznato da je Đuro Brodarac bio veoma bolestan, pa ga nije trebalo trpati u čeliju.

Vezani članci Zvonimir Troskot Troskot nezadovoljan raspravom o proračunu: "Novac iz EU se kanalizira na projekte na kojima se najviše krade" Slika nije dostupna Svađa u Saboru: Sa sjednice izbačeni svi zastupnici HDSSB-a

'On je 1991. krenuo u stvaranje ove države i očekivao je da će poginuti od metaka, a sigurno nije očekivao ovakav dobiti ovako mučki metak s leđa od vlastite države' poručio je Drmić.

'Degutantno je da se u Saboru govori da će dostojanstveno biti obilježena smrt hrvatskih generala s obzirom na ponašanje vlasti prema kojoj ispada da je samo mrtav general dobar general', istaknuli su HDSSB-ovci na konferenciji za novinare.

Saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić istaknuo je kako 'drugačije ponašanje od vlasti nisu ni očekivali'. 'Jednako se prema braniteljima odnose i oni koji su na vlasti, kao i oni koji bi na nju trebali doći', dodao je.

'Zoran Vinković citirao je čuvenog kroničara Miljenka Smoju rekavši 'kako se nada da će ubrzo zatvoriti kurbin pir, jer sve ovo što se radi je svinjarija'.

'Osim što treba angažirati odvjetnika HDZ bi trebao angažirati i egzorcistu da posveti prostorije nakon njihova odlaska iz Sabora', rekao je u svom stilu Dinko Burić.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju