Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autocesta često zatvorena

Bura pokazala zube, vozači oprez!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Jadran polako, ali sigurno dolazi hladnoća, a zbog olujne bure jedva se moglo putovati.

Trajekti su još nekako i plovili, ali se katamaranima nije moglo iz Splita prema otocima. Bura je uzburkala more i kopno, a Maslenica i Sveti Rok danas su opet ostali nepovezani. 'Malo je to bezveze. Plaćaš dionicu autoceste, a ne možeš je onda iskoristiti', kaže jedan od vozača.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otežan promet Tako ne puše ni zimi: Bura jačine 160 na sat na južnoj strani Velebita Slika nije dostupna Otežan promet Olujni vjetar blokirao Maslenicu

>> Zbog bure zatvorena dionica na A1

Vozačima se na spomen bure i ovog dijela autoceste već diže kosa na glavi. Broj zatvaranja nepoznat je, ali vrlo velik, samo danas promet je dvaput zabranjivan. Ključna dionica prelaska s juga na sjever države i obrnuto, među vozačima se prepričava na različite načine pa tako i da su je valjda napravili na krivom mjestu.

Pod snježnim vrhom Velebita, na najburnijem dijelu autoputa, snalaze se i radnici. Vjetar im nekoliko puta u danu potpuno obustavi posao. Bura je pokazala zube, na moru i kopnu, s brzinom od preko sto kilometara na sat te najavila teže dane u prometu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene