Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otežan promet

Olujni vjetar blokirao Maslenicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorena je dionica autoceste A 1, Sveti Rok-Maslenica i državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (D 54).

Obilazak je državnim cestama Gračac-Obrovac-Karin (D 50 i D 27).Dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Kikovica, u smjeru Rijeke, prometuju samo osobna vozila.

Pročitajte i ovo Crveni meteoalarm za Sjeverni Jadran: Ilustracija - 4 Crveni meteoalarm Vjetar i dalje stvara velike probleme u prometu: Kod Rijeke se prevrnuo kamion, no bar se struja vratila u Liku Slika nije dostupna Prometovanje samo za osobna vozila Zbog jake bure i vjetra usporen promet

Dionicom Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja, te Paškim i Krčkim mostom zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina), a dionicom Jadranske magistrale (D 8) od Senja do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina). Mokrih i skliskih kolnika ima ima u Slavoniji i u Lici.

U gorskim i kopnenim dijelovima zemlje danas će puhati jak sjevernoistočni vjetar, a na Jadranu jaka i olujna bura. Veći dio dana u unutrašnjosti će biti oblačno, a u Lici je moguća i koja pahulja snijega. Pred večer će vjetar oslabjeti.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene