Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stavljen pod kontrolu

Buknuo požar kod Šibenika, zaprijetio i tvornici TLM

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velik požar buknuo je na pored tvornice TLM kod Šibenika.

Dojava o požaru koji je zahvatio nisko raslinje i borovu šumu stigla je u 13:08 sati, doznajemo iz PU šibensko-kninske. Požar je buknuo uz državnu cestu D8, na predjelu Ražine, između jedne trgovine i spomenute tvornice.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

>> Gori sedam kilometara od granice, BiH traži pomoć hrvatskih kanadera

>> I dalje gori kod Trilja, drugi požari lokalizirani

Požar je u 14 sati lokaliziran, a policija je od 13:20 sati blokirala promet na spomenutom dijelu državne ceste D8. Vatra nije zahvatila samu tvornicu.

Ipak da nije bilo sasvim bezazleno potvrđuje i činjenica da je požar gorio i u krugu tvornice, mjestimice i na samo pet metara od tvornice.

na istoj dionici D8 nalaze se i benziske pumpe, a veće posljedice spriječila je vrlo brza intervencija 30-ak vatrogasaca, koji su između sebe govorili kako je krivac za požar vjerojatno opušak bačen iz prolazećeg automobila.

Inače se radi o vrlo prometnoj cesti, pogotovo u vrijeme turističke sezone.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene