Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Budite na oprezu

Upaljen narančasti alarm za dvije regije, opasno vrijeme očekuje nas i u ponedjeljak

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ante Cizmic/Cropix
U Velebitskom kanalu i srednjoj Dalmaciji očekuje se olujna bura. Vrijeme će biti opasno i u ponedjeljak - crveno i narančasto upozorenje na snazi su za cijeli Jadran.

Prognostičari DHMZ-a izdali su za popodnevne i večernje sate nedjelje narančasto upozorenje na vjetar za Velebitski kanal te područje srednje Dalmacije.

Vrijeme u nedjelju bit će djelomice, na moru i pretežno sunčano. U kopnenim krajevima, ponajprije u središnjim i istočnim, bit će jačeg razvoja oblaka, lokalno i ponekog pljuska, moguće izraženijeg te praćenog grmljavinom i pojačanim vjetrom. Zapuhat će umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar.

Pročitajte i ovo Školski pribor - 4 Kreće škola Pogledajte što rade roditelji i djeca posljednji dan prije početka nove školske godine

Pročitajte i ovo Avion Drama na nebu Avion nije uspio sletjeti na aerodrom: Kružio je nebom, a cijelo vrijeme kotači su bili spušteni

Na Jadranu će većinom umjeren sjeverozapadnjak prema večeri okrenuti na umjerenu i jaku buru, na udare ponegdje i olujnu. 

 

Pročitajte i ovo Hrvatska vojska pomaže Sloveniji - 1 pomoć lokalnom stanovništvu Hrvatska vojska pomaže Sloveniji nakon poplave: Postavljaju most na rijeci Dreti

"Za sutra je izdano crveno i narančasto upozorenje na vjetar za cijeli Jadran. Moguća je jaka i vrlo jaka, mjestimice olujna bura“, stoji u priopćenju Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene