Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život u ritmu

'Bubnjanje za sve koji su dovoljno ludi da promijene svijet'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akcija Bubnjanje za Svijet koja 18. rujna kreće iz Kanzasa i slijedi sunce kroz vremenske zone 'prolazi' i kroz Hrvatsku.

U udruzi Drumtidam naglašavaju kako ideja nije komercijalni događaj te da je namijenjena svima koji su 'dovoljno ludi da bi promijenili svijet i za sve druge koje taj svijet želi promijeniti'.

Pročitajte i ovo Tanzanija; ilustracija - 1 Provjereno u Africi Volonteri su slijepoj baki jedina nada da doslovce ne umre od gladi: S malo novca i puno volje čuda su moguća Ilustracija Užas u Africi Premlatili gladnog dječaka u školi jer je pojeo malo više za doručak: Ravnateljica ga je prva počela tući

'Cilj nam je okupiti dobru ekipu bubnjara, planiramo njih najmanje dvije stotine. Ne moraju svi biti bubnjari već samo moraju imati dobru volju i slijediti ritam', kazao nam je organizator projekta i idejni začetnik Miljenko Bublić.

Cilj udruge je, napominje, pristup životu kroz ritam kojeg
promiču svojim radom. Akcija s kojom planiraju poslati pozitivni val širom svijeta održat će se u novom sportsko rekreacijskom centru AvenueBall u 19 sati, a svi zainteresirani se mole da, osim dobre volje, ponesu tenisice, bubanj ili neku šuškalicu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene