Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović čestitao je na Facebooku brončanu medalju hrvatskim rukometašicama, a čestitke su poslali i premijer Andrej Plenković te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.


Sjajne rukometašice pobijedile su domaćina Dansku i na Europskom prvenstvu osvojile fantastično treće mjesto.   

Vezani članci Zoran Milanović Milanović o izboru predsjednika Vrhovnog suda: "Travestija, bijedna gluma gdje si stavljamo periku i štikle i glumimo natječaj, a nemamo ga" Zoran Milanović Stožer o Milanovićevoj izjavi u intervjuu za Dnevnik Nove TV: ''To je teško komentirati... Zadatak Vlade je legalno nabaviti cjepivo''

"Bravo! Čestitam hrvatskim rukometašicama na osvojenoj brončanoj medalji na europskom prvenstvu. Ovo je veliki dan za hrvatski rukomet i želim zahvaliti našoj ženskoj reprezentaciji na hrabrosti, požrtvovnosti i sjajnoj igri. Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje. Karakterom i zrelošću koju ste pokazale u završnici prvenstva zaslužile ste ovu europsku medalju i vratile hrvatski ženski rukomet u europski vrh", napisao je Milanović. 

Bravo! Čestitam hrvatskim rukometašicama na osvojenoj brončanoj medalji na europskom prvenstvu. Ovo je veliki dan za...

Objavljuje Zoran MilanovićNedjelja, 20. prosinca 2020.

Sve o senzacionalnom uspjehu, čitajte na portalu Gol.hr

Čestitku rukometašicama, izborniku i stručnom stožeru Hrvatske ženske rukometne reprezentacije uputio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

"Bravo djevojke!

Hrvatska će dugo pamtiti ovu neponovljivu bajku u Danskoj! Donijele ste nam prvu medalju u ženskoj rukometnoj povijesti i time ujedinile te učinile ponosnima navijače u domovini i diljem svijeta. Sva su srca kucala kao jedno, a vi ste nam to vratile na najbolji mogući način.
Napravile ste jednu od najvećih senzacija u povijesti europskih prvenstava i godinu na izmaku obilježile veličanstvenim uspjehom!
Od srca vam čestitam na ovoj pobjedi protiv domaćina i na osvojenoj brončanoj medalji - zlatnog sjaja!", piše u Bandićevoj poruci.

Čestitkama se priključio i premijer Andrej Plenković koji je napisao: "Čestitke našim rukometašicama na osvojenoj medalji na Europskom prvenstvu u Danskoj!
Ovaj veliki uspjeh rezultat je sjajne igre, vašeg zajedništva i velikog srca koje ste pokazali na terenu!".