Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom pristajanaj u Brodosplitu

Brodu puknuo privezni konop, dvoje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva člana posade ro-ro putničkog broda 'Brodosplit 468' lakše su ozlijeđena danas oko 14:40 sati zbog puknuća krmenoga priveznog konopa kad je pristajao na vez u splitskom brodogradilištu 'Brodosplitu'.

Ozlijeđeni članovi posade su vozilom hitne pomoći odmah prevezeni u Klinički bolnički centar u Splitu, priopćeno je iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture .

Nesreća se dogodila kad je 180 metara dug brod uplovljavao u splitsku luku u koju je doplovio iz luke Trst, gdje je bio na dokovanju. Na putničkom brodu u trenutku nesreće nalazilo se 157 članova tehničkog osoblja i 25 članova posade.

Splitska lučka kapetanija dojavu o nesreći zaprimila je od tvrtke Jadroagent. Inspektor sigurnosti plovidbe splitske kapetanije utvrđuje uzroke nesreće, navodi glasnogovornica ministarstva Marina Halužan. (Hina)

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Cvijeće i svijeće na mjestu pogibije iz putnika iz autobusa Ozlijeđeni Hrvat je bolje U Plitvičkim Jezerima zastave na pola koplja: Uzrok tragedije se istražuje, jedna mogućnost je definitivno isključena

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene