Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi predstavljanje ministru

Brodosplit s grupacijom Fincantieri predao ponudu za restrukturiranje Uljanik Grupe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brodosplit je u petak u partnerstvu s grupacijom Fincantieri predao ponudu za restrukturiranje Uljanik Grupe, izvijestili su u petak navečer iz splitskog brodogradilišta.

"Možemo potvrditi da je Brodosplit u partnerstvu s Grupacijom Fincantieri danas predao ponudu za restrukturiranje Uljanik Grupe", navodi se u kratkom priopćenju Brodosplita.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon informacije o ovrhi Brodosplita Ministar Horvat: ''Ako Debeljak ne može financirati restrukturiranje Uljanika, proces će završiti kao i prethodni'' Slika nije dostupna vijećnik stranke pametno Brodosplit zaboravio na vlastite račune? "Kupuješ Uljanik, a ne plaćaš komunalnu naknadu"

Dodaju kako o pojedinostima same ponude u ovom trenutku ne mogu govoriti, prije nego je pregleda Uprava Uljanik Grupe i nadležne institucije Republike Hrvatske.

Brodosplit je ranije potpisao više ugovora s talijanskom grupacijom Fincantieri o međusobnoj suradnji.

Predsjednik Uprave pulskog Uljanika Emil Bulić izjavio je ranije u petak u Puli kako je procesu dubinskog snimanja poslovanja Uljanika pristupilo ukupno šest tvrtki. Proces dubinskog snimanja poslovanja Uljanika zaključen je u četvrtak u 18 sati, a u petak u 20 sati istekao je rok za predaju obvezujuće ponude potencijalnog strateškog ulagača Uljanik Grupe.

Uprava Uljanika ponude bi u ponedjeljak trebala predstaviti ministru gospodarstva Darku Horvatu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene