Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnici zarobljenih vozila očajni

Brod Marko Polo postao turistička atrakcija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U gotovo dva tjedna, snage hrvatskih stručnjaka nisu uspjele pomaknuti Marka Pola s kornatskih stijena. Sve je zakazalo, a u Jadroliniji ne pronalaze rješenje, ni kako vlasnicima vratiti zarobljene automobile.

Osim samog broda nasukane su i sve dosadašnje teorije o povratku Marka Pola u more. Je li u krvi posade bilo promila ne zna se. Istekao je i čudni rok ministarstva od 12 dana za analizu alkotesta njegovih časnika, objave rezultata još nema, kao ni 18 automobila u garažama njihovih vlasnika. 'Svaki dan se čujemo s ljudima iz Jadrolinije. Ne daju nam konkretne odgovore, jer vjerojatno ni oni ne znaju puno o tome gdje će i kako će', rekao nam je Alen Prodan iz AK Buzet Autosporta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Teške riječi Milanović se obrušio na Plenkovića: "Brodogradnja propada, a njega zanimaju samo poslovi iz kojih se pune crni HDZ-ovi fondovi" Slika nije dostupna Zato jer nije bio nazočan Zapovjednik 'Marka Pola' kažnjen s 4000 kuna

>> FOTO: Marko Polo je već postao predmet šale

Alen je sa svojim kolegama krenuo na posljednju utrku hrvatskog prvenstva u autoslalomu gdje su trebali podignuti pehar državnih prvaka. Kao i vlasnici ostalih automobila ostali su u nevjerici i žele svoje automobile nazad i ne mogu vjerovati da u Jadroliniji nemaju rješenja. 'Najbitnije mi je da mi se vrati auto, jer taj je auto postigao rezultate', istaknuo je Prodan. Marka Pola već su proglasili turističkom atrakcijom. Već je gotovo dva tjedna nasukan na stijene, a povlačenja su bila bez ikakvih rezultata. Postao je šaljiva priča, najsličnija onoj o djedu i repi.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene