Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Australski mediji

Uoči nestanka Britt je bila u privatnom dijelu noćnog kluba?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo godinu dana je prošlo od smrti Australke Britt Lapthorne u Dubrovniku. Australski mediji objavili su nove informacije - pišu kako je Britt nekoliko sati prije nego je primjećen njezin nestanak, viđena kako ulazi u privatne prostorije noćnog kluba gdje je posljednji put i viđena.

The Herald Sun piše kako je Australka viđena kako ulazi u privatne prostorije noćnog kluba u pratnji konobara. Pozivaju se na izjave portugalske turistice Mariane Moreire. 'To mi se učinilo čudnim jer to nisu bila vrata na koja gosti ulaze ili izlaze. Mislim da je to bio ulaz u bar ili tako nešto. Izašla je van nekoliko minuta kasnije', kazala je Moreira koje je bila među turistima koji su odsjeli u istom hostelu kao i Britt kojoj se od tada izgubio trag sve do pronalaska tijela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Roditelji nestale Australke optužuju hrvatsku policiju Slika nije dostupna Dubrovnik: Traje potraga za nestalom Australkom

21-godišnja Australka nestala je u ranim jutarnjim satima 18. rujna, a njezino je tijelo u raspadajućem stanju tjedan dana kasnije pronađeno u moru. Australski mediji napali su tada hrvatsku policiju zbog niza propusta i kašnjenja u istrazi. Roditelji nestale Australke žele rekonstruirati posljednje sate života njihove kćeri, pa stoga uskoro ponovno dolaze  u Dubrovnik. Australska federalna policija na slučaju i dalje surađuje s hrvatskom policijom, a moguće je da će istraga o nikada razjašnjenoj smrti mlade djevojke ponovno biti pokrenuta.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene