Prvi put od smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića za kamere Dnevnika Nove TV progovorio je član njegove obitelji - brat Drago.


Vidno shrvan, na sprovod je stigao sa sestrom i ostalom obitelji, koja nije mogla zaustaviti suze. Rekao nam je da ga je sve jako ražalostilo i šokiralo.

Vezani članci Kandidati za gradonačelnika Zagreba Utrka za Zagreb prožeta niskim udarcima: ''Škoro tek nakon što se osobno uvjerio da je pokojni gradonačelnik pokopan, najavljuje svoju kandidaturu'' Posljednje počivalište Milana Bandića - 3 Posljednje počivalište najdugovječnijeg gradonačelnika: Ovdje je pokopan Milan Bandić

"Ne mogu govoriti stvarno, došla je kćer iza pola dva, javila tužnu vijest... potreslo je sve nas, koliko je nas volio toliko je volio grad Zagreb. Nemam riječi, ne znam što ću reći", rekao je Dnevnik Nove TV Drago Bandić. 

"Čuli smo se neki dan, sve je bilo u redu… Nevjerojatno, eto. Šokirali smo se svi, cijela obitelj, svi…", rekao je. 

Upitan je li pokojnom bratu govorio da uspori, Drago u suzama odgovara: "Mogli smo mi govoriti, ali od toga ništa nije bilo. Imao je još veću brzinu… Što ćemo, život ide dalje".

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr