Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Nakon duge bolesti

Branko Vukelić se vraća u politiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branko Vukelić, saborski zastupnik HDZ-a, između ostaloga i nekadšnji gradonačelnik Karlovca, ministar gospodarstva, ministar obrane te glavni tajnik HDZ-a, najavio je da se nakon dužeg izbivanja- zbog teške bolesti, vraća u politiku.

Uz riječi 'živ sam i krećem s radom, koliko budem mogao', osim povratka u saborske klupe Vukelić je karlovačkim novinarima najavio i susrete s građanima četvrtkom u Karlovcu kako bi pomogao kolegama u stranci da što bolje prođu predstojeći lokalni izbori, no, kako je rekao, bez njegovog osobnog kandidiranja za neku od funkcija.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu"

>> Vukelić: HDZ nije ostavio branitelje

Na pitanje kako vidi najnovija zbivanja u stranci, Vukelić je odgovorio da nije u stranačkim tijelima, ali da po svemu što zna i čita smatra da je važno da vodstvo stranke uvidi da su unutarstranački izbori završili i da se 'svi trebaju okrenuti stvarnom životu i borbi za bolji život'.

'Bavljenje samima sobom treba prestati, kao i debatiranje o stvarima koje su prošlost, te moramo postati konstruktivna oporba, koja će i kuditi, ali i nuditi rješenja. Tim prije što ne vidim da nova Vlada postiže ono što je najvaljivala, investicije i otvaranje radnih mjesta i zato je i važna jaka oporba', kazao je Vukelić.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene