Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađe i uvrede u sabornici

Bačić: "Oporba je posegnula za rijetko viđenom agresijom u Saboru, rad nekih bio je primjereniji ulici"

Branko Bačić i Ivana Brkić Tomljenović (Foto: Dnevnik.hr)
Branko Bačić i Ivana Brkić Tomljenović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Branko Bačić i Ivana Brkić Tomljenović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
HDZ-ov Branko Bačić komentirao je današnji buran dan u Saboru.

Današnje ružne scene iz Sabora gdje su se zastupnici međusobno vrijeđali, nadvikivali i pločicama lupali po klupama, u Dnevniku Nove TV komentirao je Branko Bačić, predsjednik kluba zastupnika HDZ-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očekuje da će biti kvoruma Miljenić: "Ne mogu zamisliti da bi vladajući samo tako napustili povjerenstvo za Agrokor" Slika nije dostupna NOVI OBRAT U SABORU HDZ protiv saborskog povjerenstva za Agrokor: "Jedinu pravu istragu može provesti DORH"

„Današnji rad dijela zastupnika bio je neprimjeren Saboru i primjereniji ulici. Ne bih htio više viđati ovakve scene u Saboru. Oporba je bila suočena s jednim sjajnim dokumentom – proračunom za 2018. godinu koji nudi razvoj u RH i nastavak rasta. Oporba je također bila suočena s činjenicom da istražno povjerenstvo za Agrokor temeljem zakona prestaje s radom. Nisu imali odgovarajuće dokumente pa su posegnuli za rijetko viđenom agresijom u Saboru“, kazao je Bačić.

Na pitanje zašto se HDZ-ovi članovi danas nisu pojavili na sjednici povjerenstva za Agrokor i izglasali zaključak, Bačić je poručio:

„O toj se odluci ne može glasati. Ako je zakon naložio da ono prestaje s radom, ne može petero zastupnika izglasati da ono nastavlja raditi. Ako se nekom da mogućnost da glasuje, on može izglasati nešto nezakonito. Nema govora o glasanju, već se konstatira da su nastali uvjeti da povjerenstvo prestaje s radom“, kazao je Bačić.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene