Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON ŠEKSOVE IZJAVE

Bačić: Nema materijala koji bi kompromitirali Kolindu Grabar-Kitarović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Ona će vrlo brzo objaviti kandidaturu, pričekajmo još malo", rekao je Bačić novinarima nakon Svečane akademije u povodu 30. obljetnice osnutka Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Predsjednik saborskog Kluba HDZ-a Branko Bačić izjavio je u ponedjeljak da će predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović vrlo brzo objaviti svoju predsjedničku kandidaturu te je poručio kako nema nikakvih dokumenata ili materijala koji bi ju kompromitirali.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Zatvoreni balkon 1000 do 5000 eura Novi zakon mogao bi uvesti neočekivanu zabranu: "Ne može svatko raditi što želi, zgrade nisu privatno vlasništvo"

 

"Ona će vrlo brzo objaviti kandidaturu, pričekajmo još malo", rekao je Bačić novinarima nakon Svečane akademije u povodu 30. obljetnice osnutka Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Negirao je i da postoje kompromitirajući dokumenti ili materijali koji bi je kompromitirali. Jedan od 'najstarijih' HDZ-ovaca Vladimir Šeks jučer je, naime, kazao kako se "motaju neke priče da bi joj se moglo prišiti nešto što bi ju moglo kompromitirati".

"Nikakvih dokumenata ili materijala koji kompromitirali Grabar-Kitarović nema. Ja ih ne znam i mi ih u stranci ne znamo. Onaj koji je to rekao neka objasni kakvi su to materijali. Ona sigurno nema nikakvih dokumenata koji bi na bilo koji način kompromitirali njezin ulaz u predizbornu kampanju i pobjedu na predsjedničkim izborima", istaknuo je Bačić. Smatra da je iza aktualne predsjednice odličan mandat te nikakva izjava "u predvečerje kampanje" ne može omesti njezinu pobjedu na izborima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene