Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SRAMOTAN ISTUP

Glavaš opet divlja na Facebooku, sada mu je meta Pupovac: ''Ako Pupijeva produžena ruka proradi...", "Mislimo isto"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Optuženik za ratne zločine Branimir Glavaš, ponovno piše neugodne komentare na svom Facebook profilu. Sada mu je na meti opasnih komentara saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac.

Branimir Glavaš, optuženik za ratne zločine, na svom Facebook profilu nastavlja sa širenjem mržnje. Naime, jedan od komentatora ispod Glavaševe objave rekao mu je ''ako Pupijeva produžena ruka proradi moš' se jeb**'', na što je Glavaš odgovorio da mu treba odsjeći ruku.

Također, složio se s jednom osobom koja je rekla da USKOK I DORH koaliraju ''s hrvatskim neprijateljem No1, koji je '91. palio hrvatska sela i ubijao hrvatske ljude''. ''Mislimo isto'', rekao je Glavaš.

Ovo nije prvi put da Glavaš širi neugodne i opasne komentare na svojm profilu. Nedavno je sramotno komentiraosmrt branitelja Zorana Ercega. ''U pakao poveli te vragovi''. Dio građana zgrozili su njihovi komentari pa su im poručili da će isto dočekati i njih.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZLOČIN I KAZNA Sudačka križaljka: Suđenje Glavašu za ratni zločin opet počinje ispočetka

Takvima Glavaš nije ostao dužan. ''Ja sam pakao preživio ovdje u Hrvatskoj. Pod ovom bagrom, koja odlazi, ili će otići, ili će ih narod u njega poslati. Situacija je pred vrenjem'', poručio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene