Ispod objave vijesti o smrti humanitarca, aktivista i bivšeg hrvatskog branitelja Zorana Ercega sramotne komentare na društvenim mrežama ostavili su Branimir Glavaš i HDZ-ovac Stevo Culej.

Galerija Branimir Glavaš i Stevo Culej Glavaševi i Culejevi komentari o smrti Zorana Ercega - 2 Glavaševi i Culejevi komentari o smrti Zorana Ercega - 3 +0 Glavaševi i Culejevi komentari o smrti Zorana Ercega - 1

Smrt humanitarca, aktivista i bivšeg hrvatskog branitelja Zorana Ercega na društvenim su mrežama komentirali bivši saborski zastupnici Branimir Glavaš (HDSSB) i HDZ-ov Stevo Culej.

Vezani članci Branimir Glavaš na Facebooku Glavaš opet divlja na Facebooku, sada mu je meta Pupovac: ''Ako Pupijeva produžena ruka proradi...", "Mislimo isto" Zoran Erceg Preminuo Zoran Erceg, bivši hrvatski branitelj, humanitarac i aktivist: "Putuj u miru i vidimo se negdje jednog dana, svoju dionicu si časno odradio"

Prvi je komentar ostavio Glavaš napisavši: ''U pakao poveli te vragovi''. Ubrzo mu je odgovorio Culej.

''Glava, o mrtvima uvijek lijepo, ali ovaj kasni, trebao je i prije'', napisao je HDZ-ovac.

Dio građana zgrozili su njihovi komentari pa su im poručili da će isto dočekati i njih. Takvima Glavaš nije ostao dužan. ''Ja sam pakao preživio ovdje u Hrvatskoj. Pod ovom bagrom, koja odlazi, ili će otići, ili će ih narod u njega poslati. Situacija je pred vrenjem'', poručio je.

Branimir Glavaš i Stevo Culej Glavaševi i Culejevi komentari o smrti Zorana Ercega - 2 Foto: Screenshot/Facebook

Branimir Glavaš i Stevo Culej Glavaševi i Culejevi komentari o smrti Zorana Ercega - 3 Foto: Screenshot/Facebook

Branimir Glavaš i Stevo Culej Glavaševi i Culejevi komentari o smrti Zorana Ercega - 1 Foto: Screenshot/Facebook

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju