Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Braća Zdravko i Zoran Mamić odabrala su nove odvjetnike koji će ih zastupati na osječkom Županijskom sudu u daljnjem tijeku postupka, nakon što su prošli tjedan otkazali punomoć dotadašnjim odvjetnicima Jadranki Sloković i Čedi Prodanoviću, doznaje se u srijedu na Županijskom sudu u Osijeku.


Novi branitelj Zdravka Mamića bit će odvjetnik Ivan Stanić, dok će Zorana Mamića zastupati odvjetnik Nikola Mandić.

Vezani članci Zdravko Mamić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Vrhovni sud odbio prebacivanje drugog postupka protiv Mamića iz Osijeka u Zagreb Slika nije dostupna Mamić tvrdi da svjedokinja nije promijenila iskaz: "Ako pronađete razliku svakom od vas ću kupiti Mercedes"

Na osječkom Županijskom sudu ističu kako su novi odvjetnici izvijestili da neće tražiti odgodu ročišta, zakazanih na 3. i 4. srpnja, radi priprema za ovaj predmet, o čemu će se naknadno i pismeno očitovati.

Suđenje bivšem čelniku NK "Dinama" Zdravku Mamiću i jos trojici okrivljenika prekinuto je 14. lipnja nakon što je Mamić verbalno napao svoju dotadašnju odvjetnicu Jadranku Sloković, i branitelja svoga brata Zorana odvjetnika Čedu Prodanovića te im otkazao punomoć za zastupanje, pa je Sudsko vijeće odlučilo prekinuti glavnu raspravu i okrivljenicima dalo rok od sedam dana za odabir novih branitelja.

Zdravka Mamića, njegova brata Zorana Mamića, bivšeg direktora "Dinama" Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara Uskok tereti da su NK "Dinamo" oštetili za nešto manje od 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza. (HINA)