Obavijesti Video Pretražite Navigacija
poziva na toleranciju

Božinović: "Vrhunac toplinskog vala dolazi kada i vrhunac turističke sezone"

Davor Božinović
Davor Božinović Foto: DNEVNIK.hr
Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović upozorio je u petak da vrhunac toplinskog vala dolazi kada i vrhunac turističke sezone, te je zbog očekivanih gužvi u prometu pozvao sve na poštivanje prometnih propisa, međusobnu toleranciju i strpljenje.

"Vrhunac toplinskog vala dolazi kada i vrhunac turističke sezone. Zbog očekivanih gužvi u prometu, pozivam sve na poštivanje prometnih propisa, međusobnu toleranciju i strpljenje. MUP RH će nadzirati naše ceste, a prioritet dajemo sigurnosti i protočnosti", napisao je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na svom Twitteru.

Također, Božinović je apelirao na građane i da vode računa o mogućim uzrocima požara te ne bacaju opuške na pod, ne lože na otvorenom, budu oprezni sa roštiljem te pregledaju i očistite svoje okućnice.

 

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VREMENSKA PROGNOZA Poznato kad možemo očekivati vrhunac toplinskog vala: Meteorolog otkriva kakvo nas vrijeme čeka idućih dana

Pročitajte i ovo Ilustracija CRVENI METEOALARM Crveni meteoalarm danas u dvije regije, ali to nije ništa prema paklu koji nas čeka: Sve je više srčanih udara, dijete dobilo sunčanicu...

"I najmanja iskra može prouzročiti štetu katastrofalnih razmjera. Hrvatska vatrogasna zajednica: ljudski faktor je uzrok 80 posto požara", upozorio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene