Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Boysima zbog transparenata zabranjen ulaz na utakmicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utakmicu u Maksimiru između Dinama i Šibenika pratilo je tek nekoliko stotina navijača. Oni najvatreniji, Bad Blue Boysi, nisu ni ušli na stadion nakon što im je policija zabranila unijeti transparente kojima su željeli odati počast ubijenom Frani Despiću.

Na transparentima nije naznačeno kome se Boysi zapravo obraćaju, no transparenti na kojima piše 'U tuđoj smrti se naslađujete, na nasilje pozivate', 'Hrvatska, srami se', 'Ni pokojne sinove heroja ne poštujete' i 'Frankie, počivaj u miru' šalju jasnu poruku.

Pročitajte i ovo Ivan Penava Nulta tolerancija "Napadači su Bad Blue Boysi": Penava oštro osudio tučnjavu u kojoj su u Vukovaru stradali maloljetnici Stigli BBB - 2 Ukupno pušten 91 BBB Iz grčkih zatvora na slobodu izlazi još 16 hrvatskih navijača

Navijači su, navodno, nakon pregovora s policijom predložili da unesu samo ovaj potonji transparent, u kojem se daje izravna počast Despiću, no policija ni na to nije pristala.

BBB-i su se potom udaljili od stadiona i malo kasnije stigli na središnji zagrebački trg, gdje su ih dočekale jake policijske snage.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene