Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikog nije nasmijao

Evo zbog kojeg je vica prijavljen SDP-ovac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Gradskog vijeća Splita Boris Ćurković (SDP) je tijekom sjednice 'u mikrofon' ispričao poprilično neukusan vic...

Boris Ćurković (SDP) je tijekom sjednice 'u mikrofon' ispričao vic o muškarcu koji se pred sudom branio zato što je tukao ženu, a kada je kažnjen rekao je: 'Suče, ali to je moja žena'. Nitko se nije nasmijao na vic Borisa Ćurkovića, a reagirala je nezavisna vijećnica Marijana Puljak koja mu je rekla neka se suzdrži od viceva.

Međutim, netko ga je i prijavio pravobraniteljici iako se odmah pokušao opravdati kako je samo htio upozoriti na konzervativizam u našem društvu.

Pročitajte i ovo Marijana Puljak Gdje je njegova odgovornost? Marijana Puljak: "Plenković s trona najkorumpiranijeg premijera srušio čak i Sanadera" Slika nije dostupna Gradsko vijeće u Splitu Kerum: Pokušat ću se zamijeniti s nekim da umjesto mene dolazi na sjednice

Splitsko Gradsko vijeće na sjednici u utorak će raspraviti o neslanoj šali svoga predsjednika i očitovati se. On se već očitovao.

Kaže da nije pričao vic već anegdotu koju je čuo dok je radio u odvjetništvu. Naveo je kako se ispričao odmah, nakon intervencije vijećnice Puljak, jer je shvatio da anegdota nije shvaćena onako kako je on to htio. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene