Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rafting na Zrmanji

Borbeni duh ekipe Provjerenog: 'Cure su bile snažne'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni koji više od mirnog boravka na livadi vole uzbudljive brze vode hrvatskih rijeka - po dozu adrenalina otišli su na rijeku Zrmanju!

Njezine kristalno čiste vode vijugaju kroz dvjestotinjak metara dubok kanjon kojim je prošlo 50 ekipa, a među njima i ekipa Provjerenog. 'Ono što je bitno reći je da mi nikad prije nismo ovo radili, ali nema veze jer smo cijelim putem pjevali borbene pjesme', rekla je Ivana Paradžiković, urednica Provjerenog. Boriti se došla šira društvena zajednica. 'Iz svijeta posla, iz svijeta medija, znanstvenih tvrtki i klubova, prijatelja', otkrio je organizator Đuro Župan.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

>> Rafting i 'kupanje' u ledenoj Mrežnici

Borba i nije cijelim putem bila fer. 'Imali smo nekoliko situacija i netko nam je u jednom trenutku uzeo veslo i mislim da ćemo navečer dobiti nagradu za fer play, ali nisam to još siguran', rekao je novinar Provjerenog Ivan Skorin.

'Kad se radi o amaterizmu i rekreaciji tu je rivalitet na jednoj vrlo visokoj razini, ja se nadam da ste i vi osjetili taj žar za pobjedom', rekao je Župan. 'Pogotovo su se cure pokazale jako snažnima i budući da smo mi imali samo dva muška u momčadi, a druge su momčadi bile isključivo muške, a mislim da smo neke i prestigli', rekao je Skorin.

'Cilj regate je promaknuti i turistički etablirati ovu destinaciju obrovačkog kraja podvelebitja zadarskog zaleđa', dodao je Župan. I naravno zdravo tijelo i duh.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene