Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio urednici

Ivošević se ispričao i najavio da se povlači iz javnosti: "Imam problem u komunikaciji"

Bojan Ivošević ispričao se zbog napada na urednicu Slobodne Dalmacije. Objavio je i kako se povlači iz javnosti.

Slobodna Dalmacija objavila je danas priopćenje u kojem tvrde da je splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević vrijeđao njihovu urednicu, a razbjesnio ga je članak o sadnji stabala na Jadranu. 

Pročitajte i ovo Ivica Puljak i Bojan Ivošević Teške optužbe Puljak o napadu na Ivoševića: "Sačekušu su napravili policajci u dogovoru s kriminalcima" Bojan Ivošević "napit ću vam se krvi" Ivoševiću potvrđena optužnica: Sudu će morati objasniti prijetnje novinarkama

Ivošević se pohvalio da sadašnja vlast to čini prvi put u 30 godina, a Slobodna Dalmacija ga je demantirala. 

"Napit ću vam se krvi", navodno je jedna od prijetnji koju je uputio urednici. Nakon objave priopćenja, oglasio se i sam Ivošević.

"Pogriješio sam kada sam na neprimjeren način razgovarao s novinarkom Nikolinom Lulić i na tome joj se još jednom ispričavam. Zapravo, kad malo bolje razmislim, čini mi se da zaista ponekad imam problem u komunikaciji. To se događa u situacijama u kojima se potpuno emotivno predam nekom poslu i lako u žaru argumentiranja pređem granicu koja se ne smije prelaziti. 

Potrudit ću se i u sljedećem razdoblju posvetiti unaprijeđivanju komunikacijskih vještina kako se ovakve stvari ne bi ponavljale.

One stvari koje dobro radim, radit ću u medijskoj tišini i u sljedećem razdoblju se povlačim iz javnosti. O stvarima iz mog djelokruga komunicirat će gradske službe, kako je često bilo slučaj i do sada", objavio je.

U cijelu bi se priču mogli uključiti i policija, ali i DORH. Kako je u Dnevniku Nove TV izvijestila Sofija Preljvukić, policija će sagledati situaciju.

"I provjeriti ima li u pozadini ikakve pravne odgovornosti ili prekršajne ili kaznene. U DORH-u neslužbeno poručuju da ga neće privoditi već će biti saslušan u redovnom postupku", kazala je Preljvukić i podsjetila da stiže niz političkih reakcija i osuda.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene