Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi doznajemo!

ODBJEGLI DVOJAC PREDAO SE POLICIJI Antonio i Pejo Ivić u Remetincu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Antonio i Pejo Ivić, dvojac koji je zajedno s još 13-oricom drugih osumnjičen za pranje vrtoglavih 630 milijuna kuna, kako doznaje Dnevnik Nove TV, predao se policiji.

Sin i otac, Antonio i Pejo Ivić prešli su u Hrvatsku na granici u Slavonskom Brodu nešto iza 13 sati te ih je policija prevezla u remetinečki zatvor. Njihovi odvjetnici tvrde da nisu bili u bijegu već da su bili u posjeti rodbini u BiH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U Buenos Airesu Pao El Croata, unuk odbjeglog ustaše i kralj ilegalnih deviza: Okretao je milijune dolara Bernard Arnault Luksuz u Alpama Drugi najbogatiji čovjek na svijetu i ruski oligarh pod istragom zbog pranja novca

Osumnjičeni dvojac javnosti je poznat nakon što je iz sjedišta krim policije u Heinzelovoj ukradeno 280 tisuća eura i dva kilograma zlata. U velikoj međunarodnoj istrazi pokušava se otkriti jesu li i koja hrvatska poduzeća sudjelovala u pranju novca za međunarodni narko-kartel te je li im fiktivni otkup zlata bio paravan za to.

Ivići su tvrdili da novac potječe od prodaje nekretnina, a da je zlato kupljeno od jedne od tvrtki koju USKOK istražuje u posljednjoj akciji i sumnja da je poslovala na fiktivan način.

Za pranje novca USKOK je pokrenuo istragu protiv 15 osoba. Protiv 13 osumnjičenih zatražen je u petak istražni zatvor.

 >>> USKORO VIŠE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene